Ons team staat voor je klaar

Musa Auto is een universeel autobedrijf, welke is opgericht in Rotterdam-Zuid. Sinds 1993 proberen wij middels onze vakbekwaamheid en onze persoonlijke benadering ervoor te zorgen dat elke klant tevreden is en blijft.
Door de jaren heen is Musa Auto een begrip geworden in Rotterdam-Zuid.

Daarom helpen wij je snel weer veilig op weg.

Onderhoud en Reparatie

Is jouw auto toe aan een onderhoudsbeurt? Kies dan voor de Musa Auto huisbeurt! Onderhoud volledig afgestemd op het type auto, bouwjaar en de km-stand. Zo behoudt je auto zijn fabrieksgarantie én je bent áltijd voordeliger uit dan bij de dealer. Dus, een dealerbeurt voor een Musa Auto-prijs!

AFSPRAAK MAKEN

APK kleine en grote beurt Onze APK-prijs kan al vanaf €34,95 voor benzine en €49,95 voor diesel auto’s met afmelden. Ook voor de wettelijk verplichte roetmeting of EOBD-test rekenen wij géén extra kosten. De APK staat los van onderhoud aan je auto. Wij voeren dus tijdens de APK keuring geen andere werkzaamheden uit en maken dus ook geen extra kosten. Blijkt uit de APK dat er reparaties noodzakelijk zijn om jouw auto aan de keuringseisen te laten voldoen? Dan krijg je áltijd vooraf een prijsopgave. Zonder jouw toestemming gaan wij niet aan de slag. Zo sta je dus nooit achteraf voor vervelende verrassingen.

AFSPRAAK MAKEN

Airco

Elke auto met airco heeft airco-onderhoud nodig. Voor optimaal gebruik van de airco is het raadzaam om eens per 2 jaar de airco te vullen. Hiermee zorg je ervoor dat de koelcapaciteit van de airco behouden blijft. Daarnaast raden wij je aan om jouw airco eens per jaar te laten reinigen. Zo vertraagt en vermindert de aangroei van nieuwe bacteriën in je airco.

AFSPRAAK MAKEN

Bandenspanning

Nieuwe autobanden nodig? Bestel uw nieuwe banden bij Musa Auto! Met meer dan 5 verschillende merken heeft u volop keus in zowel A-merkbanden als goedkope banden van budgetmerken.

Kiest u voor autobanden van Musa Auto? Dan kiest u niet alleen voor topkwaliteit voor de laagste prijs, maar ook voor zekerheid en service!

AFSPRAAK MAKEN