Over ons

Musa Auto te Rotterdam levert al ruim 20 jaar service en onderhoud voor alle merken en type auto’s. Musa Auto is een universeel autobedrijf, welke is opgericht in 1993 te Rotterdam-Zuid. Sinds 1993 proberen wij middels onze vakbekwaamheid en onze persoonlijke benadering ervoor te zorgen dat elke klant tevreden is en blijft. Door de jaren heen is Musa Auto een begrip geworden in Rotterdam-Zuid. Natuurlijk zouden wij dit niet zonder onze klanten niet kunnen realiseren. Musa Auto is het juiste adres voor:

  • Onderhoud en reparatie van uw auto;
  • APK;
  • Betrouwbare occasions van verschillende merken;
  • In en verkoop van gebruikte auto’s;
  • Inruil auto’s;
  • Bandenservice.

Onze werkplaats is voorzien van alle benodigde hedendaagse diagnose apparatuur om onderhoud en reparaties aan alle merken auto’s en kleine bedrijfsauto’s te kunnen uitvoeren. Ook voor APK bent je bij ons van harte welkom. Moderne techniek in combinatie met ons vakmanschap staan garant voor een snelle diagnose en reparatie van uw auto. En dit tegen een redelijk tarief, zoals je van ons gewend bent. Onze unieke zoekservice maakt het mogelijk om op een veilige manier jouw droomauto aan te schaffen, helemaal volgens jouw wensen en tegen een goede prijs.

In en verkoop van occasions biedt plaats aan een wisselend aanbod van gebruikte auto’s. Betrouwbare auto’s met bekende onderhoudshistorie (Nationale Autopas), een correcte kilometerstand en met garantie naar uw wensen. Inruil is uiteraard mogelijk. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Neem gerust contact met ons op voor een afspraak, een offerte of een advies. Wij zijn je graag van dienst! Musa Auto is jouw vertrouwen waard, al meer dan 20 jaar!